'Let it shine'

'Let it shine'
Het gezegde “Less is more” is niet meer van deze tijd. Het motto let is shine daarentegen... en Animo heeft daarbij zijn stuk niet gemist. De studs en glitter zijn niet meer weg te denken in de collectie van 2015. Toch is het voornamelijk via geborduurde motieven dat een accent wordt gelegd.

Wat dacht je van een broek in fuchsia roze, felblauw met de Amerikaanse vlag , appelblauwzeegroen met bloemenprint of liever een lekker stoere jeansbroek met studs? Vaak stellen we het paard centraal, met deze nieuwe collectie wordt de ruiter ook in de 'spotlight' gezet.

Wake up and be awesome !

Animo biedt natuurlijk meer dan een simpele versiering. Zo zijn de rijbroeken uitgerust met het gepatenteerde “Animo Gripping System”. Deze is verkrijgbaar in twee versies. Eén die enkel aan de binnenzijde van knie is bevestigd - bestemd voor de springruiter. De tweede versie is ontworpen voor elke dressuurfanaat. Het grip systeem is er uitgewerkt in een “Full Version”, met andere woorden de volledige binnenkant van het been.

Persoonlijk (Germana for Equnews) ben ik verliefd op de collectie en ontwerpen van Animo, jammer genoeg is mijn portefeuille het soms niet met me eens. Want objectief als ik ben, deze collectie is niet zo goedkoop en vind ik te mooi voor alledaags gebruik (lees: het mesten van de stallen, onderhoud van de weides, enz.). Ik gebruik ze liever op wedstrijd, wandeling of als ik ga kijken naar een evenement.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar andere merken die dezelfde uitstraling aanbieden. Je zal kunnen waarnemen dat heel veel merken binnen de ruitersport deze trend volgen. De één al wat opvallender dan de ander, zo is er voor iedereen wat wils.

Voor dagelijks gebruik heb ik graag toch nog die sparkel of stud op mijn tenue, mooi & heel betaalbaar zijn de rijbroeken van “Just Move”. Tussen de 80€ en 120€ kan u al een opvallend exemplaar in huis halen.

11427212_523832034432475_3445178032344578048_n