Dit kan je vanaf morgen verwachten op HippoTV

Dit kan je vanaf morgen verwachten op HippoTV
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! volgt de West-Europese Wereldbeker Dressuur. Deze keer trekken de deelnemers naar Lyon. Daar rijden ze de tweede manche van het seizoen. In een uitgebreide samenvatting krijg je een terugblik op de kür op muziek. Daar beslist de jury welke deelnemer als winnaar naar huis gaat.

Hippo Tv brengt een bezoek aan Brakel in BV’s met een hart voor paarden. Daar hebben politici Herman en Alexander De Croo drie paarden staan. Ze zadelen op voor een ontspannende buitenrit en vertellen meer over hun trouwe viervoeters. Daarna ontmoeten we Marcel Van Puymbrouck. In zijn garage heeft hij een indrukwekkende collectie garelen. Tot slot stoppen we ook nog in Saumur. Daar werpen we een blik achter de schermen van het Cadre Noir.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_156610" align="alignnone" width="1200"]©Equnews i.s.m. HippoTV ©Equnews i.s.m. HippoTV[/caption]