Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV!

Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV!
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Hippo Tv Sport! blijft in eigen land voor de Grote Prijs van Jumping Luik. Dit concours heeft maar liefst vier sterren en lokt dan ook verschillende internationale topruiters. Maar slechts één van hen kan Pieter Devos opvolgen als winnaar. Wie dat wordt, zie je tijdens een uitgebreide terugblik.

Op Hippo Tv zie je de reeks BV’s met een hart voor paarden. De eerste bekende Vlaming aan de beurt is Charline Vandergeeten. Zij is een bekende DJ en nam ook deel aan het programma “The sky is the limit”. Maar ook in de jumpingwereld is ze geen onbekende. Daarna is er een ontmoeting met Dieter Vermeiren. 18 nog maar en één van de aanstormende talenten in ons land.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.

[caption id="attachment_155805" align="alignnone" width="1200"]©HippoTV i.s.m. Equnews ©HippoTV i.s.m. Equnews[/caption]