NU ONLINE: 2e Open Online Auction Twinkeling

NU ONLINE: 2e Open Online Auction Twinkeling
Na een succesvolle veulenveiling half augustus in Lichtaart en de daaropvolgende online veulenveiling, pakt Auction Twinkeling nu uit met een gevarieerde collectie van veulens, drachtige fokmerries en embryos. Deze online veiling start op donderdag 20 september en zal aflopen op dinsdagavond 25 september vanaf 19.30u.

De veiling, die gekend is voor zijn commerciële prijzen en voorwaarden, heeft duidelijk een collectie met voor iedere jumping-liefhebber wat wils:


16 SPRINGVEULENS


In de collectie zitten zowel veulens van gegeerde Belgische moederlijnen alsook een aantal interessante, jongere stammen. Een aantal blikvangers zijn onder andere:
Coup de Foudre KVG Z, een chique schimmelhengst van Cicero Z, uit de 1.30m springende Atlantis die heel wat 1.60m springpaarden in de moederlijn heeft.
Sel's Twinkeling, een jonge Pepermill zoon uit de zus (Tangelo vd Zuuthoeve) van Olivier Philippaerts' 1.60m springende Icos
Gitano vd Dassenheide Z, een knappe George Z zoon uit de zus van 1.60m sportpaard RDC Atletico Z.


2 EMBRYO'S


Er worden ook 2 zeer interessante embryo's aangeboden:
- Emerald x Kannan: uit de moeder van internationale sportpaarden zoals John Withaker's 1.60m paard Leen O.L., Crowing Storm (1.35m) en No Doubt KDW Z (1.30m)
- Een zeer exclusieve embryo van Casall ASK x Echo van 't Spieveld: de moeder is de volle zus van de kersverse wereldkampioene van de 6-jarigen Mystique van 't Hoogeinde

7 COMMERCIËLE FOKMERRIES


Verder worden er ook 7 drachtige fokmerries met veel potentieel verkocht: denk maar aan Jadia de Reve, een 10-jarige Diamant merrie die de zus is van oa. Esmir, Bella & Ismira de Reve. Zij is drachtig van Balou du Rouet. Een andere superkans is Beaudine M (Contender), drachtig van Corydon van T&L, sprong zelf op 1.45m niveau en heeft tal van 1.60m paarden in de moederlijn zoals Contre Attaque, Libertino II, Lordano 7, en vele anderen.

Op donderdag 20 september gaat de veiling van start en ze loopt af op dinsdag 25 september vanaf 19.30u op het veilingplatform van Auction Twinkeling.
Bieden kan na registratie op de website.

Voor meer info over de collectie of veilingprocedure: www.auction-twinkeling.com of 0491 56 63 31 (Bart) of info@auction-twinkeling.com