Domingo verkocht aan Abdulrahman Al-Rajhi

November 13, 2017

Abdullah Al-Sharbatly heeft zijn vertrouwde Domingo doorgegeven aan collega ruiter, Abdulrahman Al-Rajhi. De Thunder van de Zuuthoeve-nazaat werd tot voor kort nog uitgebracht door Al-Sharbatly. Recent sprong het duo zich nog in de kijker tijdens de Royal Morocco Tour in Tetouan.

De combinatie sprong heel wat successen bij elkaar. Zo haalde Al Sharbatly de overwinning tijdens de Riyadh CSI3* in 2015. Samen met de 14-jarige ruin sprong hij eveneens naar de tweede plaats in de Longines Global Champions Tour van Estoril datzelfde jaar. Vorig jaar haalde het duo nog de  tweede plaats in Al Rayyan en won verschillende proeven in Gijon, Royadh, Doha, Shanghai, enz.

In het verleden werd Domingo nog uitgebracht door de Belgische springruiter, Niels Bruynseels. In April 2015 verhuisde de bruine naar de stallen van Al Sharbatly.
“Voor mij is Domingo altijd een vriend geweest. Onze eerste proef samen was meteen een schot in de roos in Antwerpen,” vertelt de Saudi Arabier. “Ik wens Domingo het beste onder het zadel van zijn nieuwe ruiter.”