PSG Future van Pius Schwizer naar Max Kühner

PSG Future van Pius Schwizer naar Max Kühner
Max Kühner zullen we vanaf nu aan het werk zien met de dertienjarige PSG Future (v. Cash and Carry). Hij neemt de bruine ruin over van de Zwitserse topruiter Pius Schwizer. Eerder werd de Holsteiner ook nog gereden door Martin Fuchs.

Net na het terugkeren van PSG Future uit Hong Kong wordt bekendgemaakt dat hij niet meer onder Pius Schwizer zal verschijnen, maar wel onder de Oostenrijkse ruiter Max Kühner. In Hong Kong reed de Zwitser nog naar een vierde plaats met de ruin in een 1.45m proef.

De grootste successen had PSG Future natuurlijk wel met Martin Fuchs. Zo wonnen zij teamgoud en individueel zilver op het Europees Kampioenschap voor Young Riders in 2013. Ze namen in 2015 ook deel aan de FEI Wereldbeker finale in Las Vegas. Ze noteerden ook verschillende internationale overwinningen in Lisbon, Bergen, Helsinki, La Coruna, Villach, Hong Kong en Geneve. Hun grootste overwinning was waarschijnlijk in de CSI5* Grote Prijs in Parijs in 2014.

Sinds 2015 zagen we Pius Schwizer in het zadel van de dertienjarige Holsteiner. Zij wonen dat jaar in augustus meteen de vijfsterren Grote Prijs in Villach en ook de driesterren Wereldbeker in Rabat. Vorig jaar presteerden ze nog eens fantastisch in de Wereldbeker van Zürich. Ze wonnen eind dat jaar ook nog de tweesterren GP in Mijas.