Deze wedstrijden zet je nu al best in je agenda

Deze wedstrijden zet je nu al best in je agenda
De examens zijn bijna gedaan dus je kan alvast de agenda erbij nemen om te beslissen waar je deze zomer zonder meer aan de start wil komen of gewoon even wil langsgaan om te 'toeristen' onder een stralende zon.

REGIONAAL/NATIONAAL

Opnieuw hebben heel wat gemotiveerde verenigingen en personen hun beste beentje voor gezet om prachtige regionale wedstrijden te organiseren. Niet alleen de klassiekers maar ook enkele nieuwe wedstrijden pronken op de agenda.

28 - 30 juni: Beker van België > klik hier
De Beker van België biedt topsport van de bovenste plank op het Hippisch Centrum in Stal Hulsterlo. Het is een evenement dat je zowel als ruiter als toeschouwer kan smaken.

20 - 22 juli: Jumping with Love > klik hier
De Jumping with Love is één van de meest gezellige weekend concours. De wedstrijd kan jaarlijks op heel wat enthousiaste starters rekenen en is ondertussen een vast gegeven op de agenda.

26 - 27 juli: Euregio Woutershof > klik hier
De Euregio Woutershof is zo één van die wedstrijden waarvoor zelf West-Vlamingen naar het verre Limburg trekken. Er is een ongedwongen sfeer, mooie piste, sublieme wedstrijdstallen en heel wat randanimatie met oa. een Masters wedstrijd, voetbal, enz.

02 - 06 augustus: Battle of the Clubs > klik hier
Bekroond als de mooiste CSI3* wedstrijd van België is het Flanders Horse Event een must visit wedstrijd. Tijdens deze internationale concours is er voor de regionale ruiters ook de kans om aan de start te komen in de  Battle of the Clubs, fun en sport ineen met heel wat gezelligheid.

15 - 19 augustus: Summer Masters of Showjumping > klik hier
D
e Summer Masters of Showjumpig staan nieuw te pronken op de agenda. Deze #jumpingSMS beloofd een succes te worden. Vijf dagen is er regionale topsport in combinatie met showproeven. We mogen nog niets verklappen, maar weet dat je deze best omcirkelt op de agenda... sfeer, sport en atmosfeer zullen er hand in hand gaan.

17 - 19 augustus: Jumping Boechout > klik hier
De Rollebeek organiseert al enkele jaren traditioneel zijn jumping Boechout.Dit jaar staat de wedstrijd op de kalender van 17 tot en met 19 augustus. Zonder meer staat de wedstrijd gekend als één van de meest volkse en gezellige concours van het land.

INTERNATIONAAL (KORT OVERZICHT)

Internationaal zijn er enkele kleppers binnen en buiten België. Misschien wel teveel om op te noemen, toch ...

  1. Knokke HIPPIQUE mag zeker niet ontbreken in je agenda in Juni. > klik hier

  2. CHIO Aachen, het mekka van de paardensport in juli. > klik hier

  3. CSI3* Lier is het sportief hoogtepunt in juli > klik hier

  4. CSI3* Beervelde, de mooiste driester van het land > klik hier

  5. CSI4* Zandhoven sluit de augustus maand mooi af

  6. CSI5* Stephex Masters zet de herfst in ...

  7. CSI5* Waregem Horse Week > klik hier


Verder is er zeker ruimte om de prachtige internationale concours in Moorsele en het Sentower Park even op je agenda te zetten ...

Stay tuned in juli publiceren we de must-visits voor het einde van het outdoor seizoen.