Jean Christophe de Grande en Andres Vereecke krijgen uitnodiging voor Brugse Ridders

Jean Christophe de Grande en Andres Vereecke krijgen uitnodiging voor Brugse Ridders
Deze week werden de inschrijvingen voor de nieuwe SMS Grand Slam geopend. Deze staat volgende week op de agenda tijdens de gloednieuwe Jumping Carey. Ondertussen zijn de eerste ruiters van de SMS League bekend.

Het nieuwe concept verzamelt 40 nationale en regionale springruiters die het tegen elkaar zullen opnemen in een team competitie. Op donderdag 04. juli staat de eerste manche op de agenda tijdens de #JumpingSMS in Beervelde.

Ondertussen zijn de eerste ruiters bekend, gisteren werd het team van de Gentse Stroppen bekend gemaakt. Ze zullen het opnemen tegen de Brugse Ridders, gesponsord door Picobello Ruitersport en het nieuwe Vrds Fencing.

Zowel Equteam-ruiter, Jean-Christophe de Grande als Andres Vereecke bewezen vorige week in Maubeuge dat ze klaar zijn voor een schitterend zomerseizoen. Ze zullen deze zomer ook de Brugse Ridders vertegenwoordigen in de pistes van Beervelde, Hasselt en Location X. Junior amazone Femke de Graaf versterkt daarbij het team met prijzenpakker, Liesbeth Hanssens.

Wie zal de eerste SMS Grand Slam winnen? Heb jij al een favoriet?