Na dertien jaar opnieuw regionale springsport in Beervelde

Na dertien jaar opnieuw regionale springsport in Beervelde
De start van het nieuwe jaar brengt na dertien jaar opnieuw regionale springsport in Beervelde. Patrick Gansbeke ontvangt dit jaar twee wedstrijden in z'n achtertuin. Begin augustus pronkt de internationale Flanders Horse Event opnieuw op de agenda! Een unieke CSI3* wedstrijd met oa. de BWFA elite veulenveiling.

Uniek is dat dit jaar Patrick Gansbeke samen met zijn team de handen in elkaar slaat met het team van de Equestrian Promotions. Vorig jaar organiseerde het jonge team hun eerste Summer Masters of Showjumping wedstrijd op Stal Hulsterlo. Met een extra prijzenpot van ruim 60.000 euro bracht het jonge team een concept op regionaal niveau.

"We streven ernaar de regionale springsport te opwaarderen. We willen alle ruiters een VIP gevoel geven." vertelt Jelle Hoorens. "Vorig jaar hebben we enorm veel geïnvesteerd in de aankleding. De omkadering van Jumping Beervelde, past echter gewoon beter bij ons concept."

"Iedereen is gek van Jumping Beervelde," gaat Julie de Pelsmaeker verder. "De locatie heeft iets magisch. Maar er is meer... hoewel we daar nog niets over kunnen zeggen. Kort 2019 wordt een leuk jaar!"

Van vier tot en met zeven juli zal de Summer Masters of Showjumping neerstrijken in Beervelde. "Er zal opnieuw gestart worden met trainingsparcours, verder staan er heel wat showproeven op de agenda samen met een regionaal HROV programma."

Binnenkort meer info op jumpingsms.be