Mike Lepiemme de beste in hoofdproef over een hoogte van 1.25m op jumping van GHCR.

Mike Lepiemme de beste in hoofdproef over een hoogte van 1.25m op jumping van GHCR.
Afgelopen weekend werd de jumping van de GHCR verreden in de C.E. La Sandry. Er stonden een totaal van 10 proeven op het programma.

De eerste proef van de eerste dag was een proef over een hoogte van 80cm, en deze werd gewonnen door Lucy Renquet en haar Mira, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 40.95 seconden. De tweede proef was 90cm-proef en hierin was Tressy Willem de snelste in een tijd van 53.47 seconden met haar Zerhega.

De 1m proef werd gewonnen door de combinatie Benoit Deneyer en zijn Tinka's Girl D Rezidal Z (v. Tinka's Boy), hun chrono tikte af bij een tijd van 51.04 seconden. De volgende proef was een 1.10m proef en hierin was Kelly Pierre en haar Doberlina Van De Kapel (v. Zento), ze bereikten de finish in een tijd van 60.96 seconden.

De 1.20m proef werd gewonnen door Sandra Buytaert en haar Jeneration Pin (v. Kannan), hun tijd bedroeg 55.47 seconden. In de proef over een hoogte van 1.15m waren Catherine Istat en haar Quebec Z (v. Quick Lauro Z) de snelste in een tijd van 32.25 seconden.

In de hoofdproef van de dag over een hoogte van 1.25m waren Mike Lepiemme en zijn Cocaine (v. Canabis Z) de snelsten, hun tijd bedroeg 31.56 seconden in de tweede fase, dit was 30 honderdsten sneller dan de tweede combinatie. Op plaats 2 vonden we Laurie Leonard en haar King Des Bruyeres (v. Shogoun II), ze bereikten de finish in een tijd van 31.82 seconden. De bronze medaille was voor Charlotte Philippe en haar Jerenmias Van Het Hulstenhof hun chrono tikte af bij een tijd van 32.13 seconden.

De 95cm de tweede dag werd gewonnen door Charlotte Mohimont en haar Chicco du Dieu D Arras, hun tijd was 58.83 seconden.

De laatste proef die dag was een 1.05m seconden en hierin was Aurelie Vantuykom de snelste met haar Tonic Du Bois Madame (v. Darco), ze bereikten de finish in een tijd van 61.39 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.