Hannelore Beckers: "Verwonderlijk hoe vlot de organisatie deze CDI Waregem runt..."

Hannelore Beckers: "Verwonderlijk hoe vlot de organisatie deze CDI Waregem runt..."
De organisatie van de internationale dressuur wedstrijd in Waregem kan alvast tevreden terugblikken, en het concours is nog maar halfweg. Ondanks de weergoden de outdoor sport niet goed gezind zijn deze week gaat de sport mooi verder.

Ook de ruiters zijn dolenthousiast over de organisatie en locatie voor deze outdoor driester wedstrijd.

“De internationale dressuur wedstrijden in België zijn schaars,” bevestigen Hannelore Beckers en Katrien Verreet.

Beide Belgische dressuur amazones zijn blij met de komst van CDI Waregem. “Het is ongelooflijk hoe vlot deze organisatie alles lijkt te sturen,” zegt Hannelore Beckers. Ook Katrien Verreet bevestigd die verwondering.

“Alles zit hier snor. Ondanks het slechte weer blijft de piste optimaal,” zegt Beckers. “Het is bovendien enorm leuk dat we elke dag kunnen losrijden op de grote buiten piste op de Gaverbeek. Het lijkt hier een klein paradijsje voor onze paarden.”

 

De opkomst

De opkomst is groot en zeker vanuit Nederlandse hoek. “Ik vind het een pluspunt dat hier zoveel Grand Prix ruiters aan de start komen. Verwonderlijk ook hoeveel Nederlandse combinaties hier zijn, zeker bij de pony ruiters,” vertelt Beckers.

“Ja het lijkt hier wel een Nederlands feestje,” zegt Katrien Verreet. “In verhouding vind ik het raar dat er niet meer Belgen aanwezig zijn, maar dat bevestigd nogmaals het succes van deze show.”