Anne Meulendijks nieuwe Nederlands Kampioene U25

Anne Meulendijks nieuwe Nederlands Kampioene U25
Op het Nederlands Kampioenschap Dressuur in Ermelo wordt er vandaag zeer fanatiek gestreden in de finale rondes om de felbegeerde medailles. In het U25 in de finale van de Kür op muziek was het Anne Meulendijks die de genadeklap toe wist te brengen en met haar MDH Avanti de titel op haar naam wist te schrijven.

De United zoon liet een fantastische vorm zien en de jury beloonde het tweetal met mooie punten. Zo was de jury vooral enthousiast over de uitgestrekte galop en de galopwissels die ze hier lieten zien. Ook de pirouette werd mooi uitgevoerd en met diverse negens op de cijferlijst kwam er een eindtotaal van maar liefst 80.100% achter hun naam te staan.

Daarmee bleken ze oppermachtig te zijn waar het Denise Nekeman was die hier het dichtste bij in de buurt wist te komen en dus het zilver in ontvangst mocht nemen. In het zadel van haar Boston Sth (v. Johnson) reed ze naar een score van 77.000%. Voor Maxime van der Vlist was er met de Negro nakomeling Bailey een derde plaats met een score van 73.500%.

Het was vervolgens Jeanine Nieuwenhuis die zich met haar TC Athene naar de vierde plaats wist te rijden. Samen met de United nakomeling wist ze een resultaat van 73.150% bij elkaar te rijden. De vijfde plaats ging vervolgens naar Jill Huijbregts en haar Eventz Zamacho Z (v. Rousseau) die hier goed waren voor een score van 70.125%.

 

Klik hier voor alle resultaten