Daphne van Peperstraten pakt gouden medaille bij EK Junioren

Daphne van Peperstraten pakt gouden medaille bij EK Junioren
Een geweldige gouden medaille is er voor de Nederlandse topamazone bij de Junioren Daphne van Peperstraten. Het hele jaar wist ze al met regelmaat de winst achter haar naam te noteren en vandaag loonden haar constante topprestaties dan ook met een welverdiende gouden medaille. In het zadel van haar Greenpoint’s Cupido (v. Johnson Tn N.O.P.) was er een fantastische score van 78.800%. Hoge cijfers werden er gegeven voor onder meer het schouder binnenwaarts, de galopswissels en de uitgestrekte galop in deze freestyle rubriek, waarbij de jury haar bijna unaniem op de eerste plaats zette.

Het zilver ging naar de Duitse amazone Linda Erba die met haar Fierro (v. Fuerst Wettin) voor haar freestyle beloond werd met een score van 76.850%. Zij bleef voor op de Spaanse Alba Abollo Fontela die hier de bronzen medaille in ontvangst mocht komen nemen. Fontela en haar Elvillar CS reden naar een resultaat van 76.700%.

Net naast het podium vinden we de Duitse amazone Rebecca Horstmann die hier met haar Friend of Mine 2 (v. For Compliment) naar de vierde plaats reed met een totaal van 76.525%. Zij bleef voor op de Griekse Theodora Livanos en haar Winston (v. Oo Seven) die hier een score kregen van 76.400%.

Voor België kwam het beste resultaat van Suraya Hendrikx. Zij wist samen met haar Dear Friend 2 naar de tweede plaats te rijden met een score van 73.050%.

Klik hier voor alle resultaten