Hannah Erbe gekroond tot Europees Kampioen Young Riders

Hannah Erbe gekroond tot Europees Kampioen Young Riders
Het is in Roosendaal op het Europese Kampioenschap voor de Young Riders Jasmien de Koeyer die de fantastische resultaten van Sanne Buijs en Daphne van Peperstraten zojuist wist op te volgen. In het zadel van haar Esperanza (v. Desperados) was er namelijk een mooie bronzen medaille voor het tweetal met een resultaat van 77.225%.

Het goud ging naar de Duitse amazone Hannah Erbe en haar Carlos 609 (v. Carabas) die door de jury met hun freestyle stipt op nummer een werden geplaatst. De combinatie reed naar een score van maar liefst 80.325%. Ook het Zilver bleef in Duitse handen bij Anna Christina Abbelen en haar First Lady 212 (v. Florencio) met wie ze hier naar een score wist te rijden van 77.400%.

Ook de Duitse amazone Semmieke Rothenberger wist een mooie score bij elkaar te rijden met haar Geisha (v. Gribaldi) die hier als vierde eindigden met 76.275%. De vijfde plaats bleef vervolgens in Nederlandse handen voor Esmee Donkers en haar Chaina (v. Sir Donnerhall) die hier een score ontvingen voor hun proef van 74.550%.

Het beste Belgische resultaat kwam van Hannelore Beckers en haar Crack C van het Vijverbos (v. Don Renoir) die hier naar een score wisten te rijden van 69.550% wat haar een 14e plaats opleverde.

Klik hier voor alle resultaten