Hannelore Beckers imponeert in Le Mans

Hannelore Beckers imponeert in Le Mans
In het Franse Le Mans  heeft Hannelore Beckers de Belgische eer met trots weten te verdedigen. De Belgische young rider reed in de team competition naar de tweede plaats met de 15-jarige Don Renoir-nazaat, Crack C Van het Vijverbos. Zowel bij de pony’s, Junioren als bij de Young Riders ging het Franse Le Mans de zege naar een Nederlandse amazone.

Bo Oudhof domineerde het concours op vrijdag. Samen met de KWPN'er Colt Sollenburg (v. Vivaldi) reed Oudhof naar een totaal van 71,289%. De Nederlandse werd unaniem tot winnaar gekroond door alle juryleden. Ook  Hannelore Beckers wist het meerdeel van de juryleden te imponeren. Beckers verzamelde uiteindelijk een totaal van 67,737% en ging zo Mercedes Verwey met Uphill (v. Oscar) voor. De Nederlandse reed 66,324% bij elkaar.

In de grote ponyrubriek gingen maar liefst vijf van de negen prijzen naar Nederlandse amazones. De overwinning in deze rubriek ging met 69,615% naar Michelle Kramer met Campsterhoven’s Baldato (v. Orchard Boginov). Voor deze combinatie was deze wedstrijd in Le Mans pas hun derde Internationale optreden.

 

Klik hier voor de uitslag.