Sophie Van Lent-Baetens en Hannelore Beckers oppermachtig tijdens Beker van België dressuur

Sophie Van Lent-Baetens en Hannelore Beckers oppermachtig tijdens Beker van België dressuur
Samen met haar vertrouwde 10-jarige KWPN-hengst, Captain Jack reed Sophie Van Lent-Baetens het voorbije weekend naar de overwinning tijdens de Beker van België voor de dressuur ruiters. Op zaterdag won de combinatie met een score van 71,711%. In de kür op zondag werd de combinatie beloond met een totaal van 74,175%.

Zo bleef Sophie nipt voor op Isabel Cool met Brencis (v. Daddy Cool). Isabel Cool verzamelde op zaterdag een score van 71,421% ook tijdens de kür moest ze Sophie Van Lent als meerdere erkennen. Cool werd er in haar harmonieuze proef gequoteerd op 73,975%.

Het podium werd afgewerkt door Katrien Verreet met de sBs-hengst Bailamos Biolley (v. Sir Donnerhall ). Verreet verzamelde tijdens de kür 73,175%.

Hannelore Beckers klaar voor CDI3* Waregem

Bij de young riders bewees Hannelore Beckers klaar te zijn voor haar optreden deze week in Waregem. In het zadel van haar Don Renoir-zoon, Crack C Van Het Vijverbos haalde ze bij heel wat juryleden de favoriete score. Uiteindelijk goed voor de winst. Jasmina Gysels en Zico volgden op de tweede plaats.

Bij de junioren was het Lore Van Santvliet met Cacherelle die de beker winst haalde. Caro Van Sinay won de beker met Caspar W bij de pony ruiters.

Klik hier voor de resultaten