Amber Goethals en Laura Raemdonck domineren selectie Jumping Mechelen Indoor Masters

Amber Goethals en Laura Raemdonck domineren selectie Jumping Mechelen Indoor Masters
Nadat de senioren op vrijdag hun selectie voor de Jumping Mechelen Indoor Masters  verreden waren de scholieren, junioren en jeugd van de partij tijdens het weekend. In Hulsterlo werd de hoogste rubriek voor de scholieren en junioren op een hoogte van 1.20m gebouwd.

Amber Goethals sprong daarbij naar de overwinning in het zadel van de 9-jarige Isaura van de Meerputhoeve (v. Skippy II). De combinatie snelde door de finish in 27,06 seconden en bleef zo een kruimelspoor voor op Ian Boons met zijn Espoir. Enkel deze twee duo's hielden de chrono onder de 28,00 seconden.

Rune Reynders volgde op de derde plaats met Izzy. Reynders stopte de chrono op 28,08 seconden en bleef zo Nicolas Schelfthout (Juul van de Rispen) en Mathieu Bourdead'hui (Je M'en Fou) voor.

Bij de pony-ruiters wist Laura Raemdonck de concurrentie achter zich te houden. In de 1.10m hoofdrubriek haalde Raemdonck de winst met Navayo (v. Jerome van de Vondelhoeve). In het zadel van de 8-jarige ruin klokte Laura af in 63,72 seconden. Eva Verdoodt volgde met ruim één seconde verschil op de tweede plaats.

Verdoodt en Lacelot vh Klavertje (v. Principal dream v d Delthoeve) stopte de timer op 64,80 seconden. Ylona Thijs vervolledigde het podium met Kantje's Ellard.

Klik hier voor alle uitslagen