Anke De Breucker wint de grote prijs van de HROV

Anke De Breucker wint de grote prijs van de HROV
In Oost Vlaanderen is afgelopen weekend een jumping verreden in Rijbaan Piet Dendermonde.

De ponyproef over een hoogte van 90cm werd gewonnen door Louis Pues en zijn Borsalino (v. Sir Donnerhall I), ze bereikten de finish in een tijd van 26.51 seconden. Een van de 90cm proeven werd gewonnen door Aderik Vandecasteele en zijn Gues van T Ameldonk, hun tijd bedroeg 28.38 seconden.

De 1m paardenproef werd gewonnen door Dean Depelseneer en zijn Flocon Step (v. Quick Step Wisbeck), ze bereikten de finish in een tijd van 27.79 seconden. De 1.10m proef werd gewonnen door Stijn Claessens en zijn Drum van de Bochten (v. Unique II Drum van het Juxschot), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 24.81 seconden.

De volgende 1.10m proef werd gewonnen door Anke De Breucker en haar Justice van't verloren Kost (v. Cicero z van Paemel), hun tijd bedroeg 27.29 seconden. Het hoogtepunt van de dag, de 1.20m grote prijs werd gewonnen door Anke De Breucker en haar fashion TCS (v. Chacco Blue), ze bereikten de finish in een tijd van 34.94 seconden.  Chloë Vereeken en haar Caprice reden naar de tweede plaats in een tijd van 36.52 seconden. De bronzen medaille was voor Jan Meersschaert en zijn Karthago van't Breemhof (v. Va-Vite), hun tijd bedroeg 69.25 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.