Ann Carton-Grootjans verdedigt titel bij Grote Prijs Lier

Ann Carton-Grootjans verdedigt titel bij Grote Prijs Lier
In Lier vond er zojuist een spannende strijdt plaats in de Grote Prijs van Flandria Rent. In deze tweesterren 1m45 rubriek was het Ann Carton-Grootjans die naar de winst wist te rijden. Ook het vorige seizoen noteerde zij de winst in de Grote Prijs van Lier.

In het zadel van haar Irvine ter Doorn (v. Toulon) noteerde ze een mooie tijd in 40.95 seconden en bleef zo met bijna een seconde verschil voor op Jeroen Appelen die ze hier naar een tweede plaats verwees. Appelen wist met zijn Grappeloup van het Reenhof (v. Larino) naar een tijd te rijden van 41.90 seconden. Ook op het podium vinden we de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die hier met Rock'n Roll Semilly naar een derde plaats weet te rijden. Zij bleven met een tijd van 42.53 seconden foutloos.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor Dimitry Noterman met zijn Bacardi-Rhum de Muze (v. Kannan) met wie hij hier rondkwam in 43.11 seconden. De vijfde plaats ging naar Yves Vanderhasselt en zijn Jeunesse (v. Eldorado van de Zeshoek) die hier een tijd noteerden van 43.53 seconden.