Arnaud Gaublomme wint Grote Prijs in Moorsele

Arnaud Gaublomme wint Grote Prijs in Moorsele
Gisteravond zakten heel wat ruiters af naar het Zilveren Spoor in Moorsele. De 1.40m Grote Prijs was opnieuw goed voor topsport op regionaal niveau. In totaal haalden zes combinaties de barrage-finish foutloos. Arnaud Gaublomme hielde de concurrentie daarbij op ruim één seconde afstand.

Gaublomme en Corale van het Glemhof (v. Colman) klokte foutloos af in 33,91 seconden. Het duo bleef zo voor op Maxime Harmegnies in het zadel van Leon. Alexander Kumps en Atomic des Luthiers (v. Quaprice Z) strandde op de derde plaats. Deze twee duo's hielden de timer onder de 36 seconden.

Gaublomme haalde eveneens de vierde plaats. De Belg nam de vierde stek in op de rug van Banja Luka terwijl Francisco Rocha de top vijf vervolledigde met Kipling.

Lore Decock niet te stoppen in nevenrubrieken

Lore Decock wist haar 'mannetje' te staan in de 1.25m rubriek. De Belgische amazone snelde naar de winst met de 9-jarige Un Bidou Manciais (v. Limbo). Decock nam een  nipte voorsprong op Angelique Servaege met Winningmood du Prestige Z (v. Weldon) en Sarah Verhamme op de rug van Don't Touch Me Z (v. Den Blomme V. Sappenleen ).

Ook de 1.15m proef viel ten prooi van Decock.  Samen met haar Limbo-nazaat nam ze in deze proef net geen twee seconden voorsprong op Joyce Jonckheere met Giglo Van Het Laageind Z. Sybeline Lepers volgde op de derde plaats met Riverside de Imana.

Laurie Demets schreef haar naam bovenaan het klassement van de 1.05m proef. Samen met For America DB bleef Demets voor op Xavier Hazebroucq (Carrera) en Hélène Vandecasteele (Quest For Glory de Saint Eleuthere).

Klik hier voor de resultaten