Belgisch gefokte For Laubry naar vijfde plaats in Neumunster, Annelies Vorsselmans eindigt net buiten top tien

Belgisch gefokte For Laubry naar vijfde plaats in Neumunster, Annelies Vorsselmans eindigt net buiten top tien
Voor de jonge paarden bij de zeven- en achtjarigen stond er in het Duitse Neumunster vanavond een 1 ster rubriek op het programma. Hier bleef de volledige top vijf in handen van de Duitsers met een overwinning voor Jörg Kreutzmann die hier de Holsteiner Chepmen (v. Chepetto) naar de snelste tijd stuurde van 57.56 seconden.

Hij verwees daarmee Katrin Eckermann met haar KWPN-er Cutiepie 2 (v. Cedric) naar een tweede plaats met een tijd van 58.12 seconden. De derde plaats ging naar Tim Rieskamp-Goedeking en zijn Spartacus nakomeling Sleeta die hier in een tijd van 58.25 seconden door de finish kwamen.

Verder zagen we op een vierde plaats de altijd snelle Duitser Felix Haßmann in het zadel van SIG Black Panther (v. Kannan) die hij in een tijd van 58.63 seconden rond wist te sturen, terwijl Patrick Stühlmeyer met zijn BWP-er For Laubry (v. For Pleasure) de vijfde plaats voor zijn rekening nam in 59.65 seconden. 

Net buiten de top tien zien we Annelies Vorsselmans in het zadel van haar KWPN-er First Lady G met wie ze hier een elfde plaats in beslag nam.

Klik hier voor alle resultaten