Belgische paarden scoren op Sunshine Tour

Belgische paarden scoren op Sunshine Tour
In het zuid-Spaanse Vejer de la Frontera haalde de Britse springruiter, Matthew Sampson gisteren de overwinning bij de zevenjarigen met de AES-hengst, Cristo Beech (It's the Business x Cantero). Het duo klokte foutloos af in 39,07 seconden.

Met bijna twee seconden verschil volgde Olivier Robert met de Lenett-zoon, Boy de Lancon. De Franse springruiter kruiste de eindmeet in 41,97 seconden en bleef zo voor op Lucy Townley met Billy Tudor (v. Cevin Z).

De top vijf werd afgewerkt door Laura Kraut met Berdenn de Kergane (v. Quaprice du Bois Margot) op vier en Helmut Schönstetter met Elektric Blue P (v. Eldorado van de Zeshoek TN) op vijf.

Belgische paarden bij de zesjarigen

Bij de zesjarigen haalde William Rekert de winst met de KWPN'er Hot Bluebird (Plot Blue x Heartbreaker). De combinatie bleef voor op Trevor Breen met Cordouan Fontanel (Kannan x Jalisco B) en Antonia Andersson en Hunter's fokproduct, Mendini van de Hunters (v. Hunter's Scendix).  Net buiten het podium volgde Max Routledge met de BWP'er Memphis vd Vaart (v. Elvis ter Putte).