Ben De Craene noteert topdag in Tielt

Ben De Craene noteert topdag in Tielt
In totaal haalden zes combinaties de barrage vorige zondag bij Vincent Martens. Ben De Craene snelde daarbij naar de overwinning op de rug van de 14-jarige Comme d'Api vd Hacienda (v. Cumano). Het duo klokte foutloos af in 40,23 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Anthony Geysen met zijn eigen fokproduct, Kick Off AG.

Op de rug van de 7-jarige BWP-nazaat van Prince van de Wolfsakker stopte Geysen de klok op 41,54 seconden. De ruiter uit Poesele volgde zichzelf op op de rug van Goliath AG (v. Audacia van T & L).

Evie Van Laecke (Goldlicht C) en Jolien De Schepper (Jina DW) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Deze vijf duo's klokten foutloos af.

In de 1.10m rubriek wist Amelie Clarys de concurrentie achter zich te houden. Bart Clarys' dochter snelde er naar de overwinning in 25,24 seconden en bleef zo Christophe Van Vynckt (Mila) en Tomothy Denutte (Coldplay) voor.

Yves Lippens wist dan weer de concurrentie voor te blijven in de 1.00m rubriek. Op de rug van Dody  bleef hij ruim twee seconden voor op Julie De Scheenmaeker met Game Over van Hof ter Ede. Céline Cocquit en Dolisa C vervolledigde het podium.

Klik hier voor de resultaten