Benny Naessens en Pascale Haep laten Brabançonne weerklinken in Bonheiden

Benny Naessens en Pascale Haep laten Brabançonne weerklinken in Bonheiden
Na zijn winnende start gisteren in Bonheiden, heeft Benny Naessens ook vandaag de overwinning op zijn naam geschreven.  Naessens snelde deze ochtend naar de overwinning bij de vijfjarigen. Pascale Haep verzekerde een thuiswinst bij de zesjarigen.

Bij de vijfjarigen hield Benny Naessens, Pascale Haep op een veilige afstand. Naessens snelde naar de overwinning met de Corland-merrie, Corlabella Edm Z. Het paar wist in deze rubriek net geen drie seconden voor te blijven op Pascale Haep met haar sBs-merrie, Irandole du Flot (Vivaldi du Seigneur). De voor Marokko rijdende Vincent Zacharias Bourguignon vervolledigde het podium met onder het zadel Classified SR.

Het duo werd opgevolgd door Leon Kuypers die met Jill (Action Breaker) een peloton Belgische combinaties voorbleef. Jeroen De Winter vervolledigde de top vijf in het zadel van Ottorongo (Bisquet Balou vd Mispelaere).

Pascale Haep opnieuw

Bij de zesjarigen hield PAscale Haep de concurrentie achter zich. De Waalse amazone snelde met ruim één seconde voorsprong naar de overwinning in het zadel van Happy Melody de la Defliere (Button Sitte). Maxime Harmegnies volgde op de tweede plaats met Steve Tinti's Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno). De Belgische springruiter strandde eveneens op de vijfde plek dan wel met Nouvelle Star (Numero Uno).

Leon Kuypers vervolledigde het podium in deze rubriek na een foutloze omloop met Unique Promesse z (Ogano Sitte).

Alle resultaten