Bert Panneels aan zet tijdens selectie Jumping Mechelen Indoor Masters

Bert Panneels aan zet tijdens selectie Jumping Mechelen Indoor Masters
Afgelopen weekend werd er sterk gestreden tijdens een nieuwe selectiewedstrijd voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Ditmaal strandde de selectie neer op de ruitershool in Oud-Heverlee. Bij de senioren werd de hoofdrubriek opnieuw gebouwd over een hoogte van 1.20m. Daarin sprong Bert Panneels naar de overwinning met de 6-jarige Toulon-dochter, Lavendel van het Beetjen.

Panneels klokte foutloos af in 25,53 seconden en bleef zo nipt voor op Tania Ghailani met Zamira. Eveneens onder de chrono van 26 seconden sloot Jef Janssens het podium af met Jezuiet Van de Kwade Heyde (v. Cavaggio Vd Holstenhoeve ).

Danny Van Es (Cliffhanger Vm Z) en Kaat Pluymers (Cheyenne vd Berkenen Z) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de 1.10m senioren rubriek haalde ook Panneels zijn slag thuis, ditmaal met zijn vertrouwde Or La Loi. De 1.00m rubriek voor senioren viel ten prooi van Demy Bouchier met Desteney Van T Oorthof.

Lotte De Boeck bij de junioren

Bij de jeugd was het Lotte De Boeck die de concurrentie achter zich hield.  Samen met Etna E ging de amazone Cato Somers (La Fayette) en Charlotte Van Bellinghen (Kalisha Du chablis) voor.

Bij de pony ruiters was het Eva Verdoodt die met Lancelot vh Klavertje naar de overwinning snelde en zo Ylona Thijs (Kantje's Ellard) en Laura Petit (Magical Feeling V Stal "D" Hoe) voor ging.

Voor alle resultaten klik hier