Charlotte Philippe reed naar de winst op de GP van Gesves

Charlotte Philippe reed naar de winst op de GP van Gesves
In Gesves werd afgelopen weekend ook een jumping verreden met een aantal hoge rubrieken op het programma.

De 1.30m proef op de eerste dag werd gewonnen door Thibault Palm en zijn Qualito Primeros Z (v. Quintender 2), ze reden over de finish in een tijd van 42.14 seconden.

De 1.40m proef de kleine tour werd gewonnen door Marc Goffin en zijn Easy Boy (v. Vigo d'Arsouille), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 45.13 seconden.  De 1.30m proef de volgende dag werd dan weer gewonnen door Kylian Luyten en het paard Dadinus Pp (v. For Pleasure), hun tijd bedroeg 37.06 seconden.

In de 1.40m proef Grote Prijs was Charlotte Philippe en haar paard Jerenmias van het Hulstenhof (v. Cooper van de Heffinck), ze kwamen over de finish in een tijd van 37.10 seconden. Op de tweede plaats vonden we Carine Gagliani en haar Quarco de Kerambars (v. Darco), ze bereikten de finish in een tijd van 37.16 seconden. De bronzen medaille was voor Stalpaert Gaetan en zijn Vigo du Levant (v. Kashmir van Schuttershof), samen in een tijd van 40.58 seconden.  Vier was voor Kevin Wastiau en zijn Vesta de Cosniere (v. Luccianno), hun tijd bedroeg 43.87 seconden. Marc Goffin was er op plaats vijf met zijn Easy Boy (v. Vigo d'Arsouilles), hun chrono stopte bij een tijd van 44.49 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.