Charlotte Philippe springt naar een podiumplaats in de Peelbergen

Charlotte Philippe springt naar een podiumplaats in de Peelbergen

In Equestrian Centre De Peelbergen kunnen we deze week weer genieten van internationale topsport. Zojuist werd de laatste proef van de eerste dag afgewerkt. Dat werd een 1m40-rubriek rechtstreeks op tijd, en dit op 2* niveau. Door het grote aantal deelnemers, werd de uitslag opgedeeld in twee stelsels. In het ene stelsel was het Robert Murphy die met de KWPN ruin Del Fuego (v. Murano) de snelste tijd van 58,05 seconden wist neer te zetten. Dit duo hield ook als enige de tijd onder de 60 seconden, en we kunnen dus spreken van een terechte overwinning. 


Charlotte Philippe deed wel een verdienstelijke poging. Met de BWP ruin Jerenmias vh Hulstenhof (v. Cooper vd Heffinck) kruiste ze de eindmeet in 60,69 seconden, goed voor een mooie tweede plaats. De top drie werd vervolledigd door Alexa Stais en Quintano 35 (v. Quintero). 


Het tweede stelsel werd gedomineerd door Nederland. Emile Tacken reed de KWPN ruin Waterstone (v. Silverstone) naar de eerste plaats in 60,11 seconden. Zo bleven ze Patrick Lemmen en de KWPN merrie Eline Maria M (v. Diamant de Semilly) voor, die tweede werden in 62,09 seconden. De top drie van het tweede stelsel werd vervolledigd door Markus Brinkmann en Light Fly Lady (v. Light on). 


Klik hier voor de uitslagen