Delphine Goemaere moet Columbiaan voor laten gaan in Small Grand Prix Bonheiden

Delphine Goemaere moet Columbiaan voor laten gaan in Small Grand Prix Bonheiden
Vanavond was het Santiago Diasz Ortega die deKrismar Small Grand Prix van Bonheiden wist te winnen. In de rubriek over 1.45m bleven slechts twee combinaties foutloos tijdens de barrage, e Columbiaan was van de twee de snelste.  Delphone Goemaere redde de Belgische eer door de andere foutloze ronde te produceren!

Diaz Ortega had met zijn ruin Carlson (v. Calido) een zeer scherpe tijd  van 36.09 secondenop de klok gezet waar vele combinaties zich op kapot reden. Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli kwam met zijn Extra van Essence (v. Diamant de Semilly) en klokte 36.24 seconden. Maar ook hij sneuvelde op weg naar de einstreep en mocht vier strafpunten voor een springfout aanreken en werd derde.

Goemaere en haar Hip Hop-dochter Kaspara DH wisten wel van het hout te blijven en kwamen na een foutloze rit in 43.49 seconden over de finish. Deze tactische rit leverde het duo een tweede plaats op en een mooie som van bijna vijfduizend euro.

Diaz Ortega's Landgnoot Dayro Arroyave was ook op jacht naar de overwinning met zijn merrie Infinity (v. Cicereo), maar moest net als vele voor hem een springfout noteren en werd daarmee uiteindelijk vierde. Voor België maakte Pascale Lombard en zijn ruin Spartacus (v. Calvaro) de top vijf compleet.