Douglas Lindelöw snelt naar de winst in Neumunster

Douglas Lindelöw snelt naar de winst in Neumunster
Voor de aanvang van de 1m50, werd er vanavond in het Duitse Neumunster eerst nog een 1m45 rubriek verreden in de driester. Hier was er winst voor de Zweedse ruiter Douglas Lindelöw en zijn Citti 3 (v. Catoki) die hij in een tijd van 48.69 seconden rond wist te sturen.

Hij verwees daarmee de Deen Mathias Norheden Johansen naar een tweede plaats met de Contendro II nakomeling Conrisiki die hier in 48.77 seconden door de finish kwamen. Voor Duitsland eindigde ook Jana Wargers nog op het podium met haar Afrah 4  (v. Coriano) in 50.24 seconden.

Verder in de top vijf zagen we Thomas Kleis die voor Duitsland met Ugaulin du Bosquetiau (v. Kashmir van Schuttershof) naar een vierde plaats reed in 50.80 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Rolf Moormannen met Clintina 4 (v. Clinton I) in 54.37 seconden.

Net buiten de prijzen zien we op een dertiende plaats Gert-Jan Bruggink en zijn Colocinni (v. Cornet Obolensky) met wie hij in 61.16 seconden rondkwam. Annelies Vorsselmans noteerde voor Sal de Sjiem in het zadel van de tienjarige KWPN-er Diesel nog een 16e plaats in 67.66 seconden.

Klik hier voor alle resultaten