Elien Raemdonck snelt naar de winst tijdens selectiewedstrijd Indoor Masters

Elien Raemdonck snelt naar de winst tijdens selectiewedstrijd Indoor Masters
Vorige week werden de eerste selecties gereden voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Dit weekend is Stal Hulsterlo te gast om de vele springruiters te ontvangen. Op vrijdag kwamen de senioren in actie.

In de 1.20m hoofdrubriek sprong Elien Raemdonck naar de overwinning met de BWP-merrie, Fara Droeshout (v. Tenor Manciais). De combinatie snelde naar de overwinning in 31,72 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Niki geenens met de Toulon-dochter,  Gazelle van de Vaelenberg. De combinatie klokte foutloos af in 33,23 seconden. Danny Van Es sprong naar de derde plaats met zijn Cliffhanger Vm Z.

Sam Versmissen (Dingena) en Laurence Van Tilborg (Havannah Du Chablis) vervolledigden de top vijf met een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Danny Van Es op dreef

Net als vorige week was er geen stoppen aan de Brabantse ruiter Danny Van Es. In de 1.10m rubriek sprong Van Es naar de overwinning met onder het zadel de 13-jarige, Zico V. Van Es snelde naar de overwinning in 24,47 seconden en bleef zo slechts één honderste van een seconde voor op Sacha Marissen met Tarette. Het podium werd afgewerkt door Merel Van Assche met Cassius Z.

Klik hier voor de resultaten