Elisa Strubbe onverslaanbaar op Stal Hulsterlo

Elisa Strubbe onverslaanbaar op Stal Hulsterlo
De tweede nationale dag van de Silver League besloot met de 1.40m hoofdrubriek. Daarin wist slechts één duo van de zes barrage starters de finish foutloos te kruisen. De 'queen van Mechelen', Elisa Strubbe hield zo de concurrentie op een veilige afstand.

Samen met de 11-jarige Shindler de muze-zoon, Gladiator van 't Paradijs hield de West-Vlaamse het als enige foutloos. Voormalig Belgisch Kampioen, Koen Vereecke volgde met onder het zadel Ugo Manciais (v. Kashmir van t Schuttershof). Vereecke noteerde een snellere tijd als Strubbe maar tikte één balk uit de lepels.

Geoffrey Cobbaut volgde op de derde plaats met Uomini (v. Portofino). De Oost-Vlaming ging zo Michael Vreys (Heart Beat vd Bisschop) en Katrijn Van Hoecke (Identity de Muze) voor.

Vereecke en Cobbaut houden feest

Ook in de 1.30m rubriek was Geoffrey Cobbaut niet weg te denken van het podium. Cobbaut snelde naar de overwinning met de bentley vd Heffinck -dochter, Ithika. Het duo klokte foutloos af in 70,40 seconden en bleef zo Koen Vereecke met Santorino voor. Dirk Geenen vervolledigde het podium in het zadel van Zidan Z.

De dag in Hulsterlo begon met een 1.20m proef. Dirk Geenen bleek er absoluut de snelste met Astra Driehoeven Z. De combinatie bleef op een ruime afstand van Stive Hoflack (Fabuleu vd Watertoren) en Wouter Dierickx (Havanna Van T Hofke).

Klik hier voor de resultaten