Emile Vandorpe en Aline Sercu starten West-Vlaams regionaal seizoen met een knal

Emile Vandorpe en  Aline Sercu starten West-Vlaams regionaal seizoen met een knal
In West-Vlaanderen was het de  WVRF die de aftrap gaf afgelopen weekend voor het regionaal outdoor seizoen. In de hoogste rubriek hield Emile Vandorpe de concurrentie achter zich met Nouba Du Fec. Samen met de 17-jarige Elu De La Gillerie -dochter snelde Vandorpe naar een nipte overwinning in de 1.10m proef.

Lisa Denoo volgde op de tweede plaats met onder het zadel First One vd Waterstraat. Het duo bleef net geen seconde voor op Sander Logghe die Lancelot B had opgezadeld voor het parcours.

De top vijf werd afgewerkt door Joachim Hostens (Haico) en Jolien Rambour (Ivanhoe Van De Ronevallei) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ook op zaterdag werden de hoogste hindernissen op een hoogte van 1.10m gebouwd. Aline Sercu domineerde daarbij de proef. De amazone wist als enige aan de start van de barrage te komen. Op de rug van Nero van de Bucxtale (v. Jerome Van De Vondelhoeve ) bleef ze zichzelf voor met Opaline Optima. Imke Debruyne volgde op de derde plaats met Miss Hollywood.

Sander Logghe snelde dan weer naar de overwinning in de 1.00m rubriek. Samen met Electro-Royal Van Het Eelshof bleef hij Jens Declercq (Ravi De Richbourg Z) en Lisa Denoo (First One vd Waterstraat) voor. Op zaterdag was het Imke Debruyne die in de 1.00m rubriek de winst greep. Op de rug van Miss Hollywood nam ze een ruime voorsprong op Michiel Denoo (Car De Cornubois) en Bolle Fleur (Kalman van Orchid).

Klik hier voor alle resultaten