Estelle Patar en Francois Latour winnen tijdens de HGVBB Winterjumping Promo

Estelle Patar en Francois Latour winnen tijdens de HGVBB Winterjumping Promo
De HGVBB organiseerde op 14 oktober een Winterjumping Promo. Er waren proeven voor pony's en paarden, met als hoogtepunt de 1m-rubriek voor paarden. Die werd gewonnen door Estelle Patar en Garco du Grand Routheux in een tijd van 31,16 seconden. Francois Latour reed Daqira van't Beukenhof naar de tweede plaats in 32,27 seconden.

Voor Celien Meert en Lissandro van Vreckdom was er een derde plaats. Aurelie Cavrenne (Carrero vdl Z) en Francoise Desseaux (Atchoum D'Avril Z) vervolledigden de top vijf.

In de 90cm voor paarden ging de overwinning wel naar Francois Latour en Daqira van't Beukenhof. Zij wonnen in een tijd van 31,82 seconden. Nu werd Estelle Patar tweede met Garco du Grand Routheux in een tijd van 31,97 seconden. Voor Delphine Notredame en Koblez van't Vijvershof was er een derde plaats.

Er werd ook een ponyproef georganiseerd over een hoogte van 90cm. Die werd gewonnen door Marion Kreevels en Lazuli in een tijd van 32,68 seconden. Zij bleven Emma Leonard en Boreal Dew-Drop voor, die tweede werden in 38,07 seconden. Loena Lefebure werd derde met Oreo Avel River D'Argoat.

De overige proeven werden allemaal volgens Barema A Clear Round verreden.

Klik hier voor alle resultaten.