Felix Haßmann rekent op Captain Amerika voor winst in Neumunster

Felix Haßmann rekent op Captain Amerika voor winst in Neumunster
Het internationale programma van deze avond werd in Neumunster besloten met een spannende 1m50 rubriek. Hier was het de Duitse snelheidsduivel Felix Haßmann die opnieuw een overwinning kan toevoegen aan zijn naam. Vanavond kon hij daarvoor rekenen op de Westfaler SIG Captain Amerika (v. Captain Fire) met wie hij door de finish snelde in een tijd van 34.52 seconden. In totaal wisten acht combinaties zich voor de barrage te kwalificeren. 

Christian Ahlmann moest genoegen nemen met een tweede plaats met de door Zangersheide gefokte Caribis Z (v. Canabis), zij kwamen rond in een tijd van 35.09 seconden. De Duitser Mario Stevens eindigde met Landano OLD (v. Lord Pezi) op een derde plaats. Het tweetal noteerde daarbij een tijd van 35.56 seconden.

De overige top vijf bestond eveneens uit twee Duitse combinaties. Zo was het Katharina Offel in het zadel van de KWPN-er Elien (v. Carombole N.O.P.) die naar de vierde plaats wist te rijden in 37.00 seconden. Deze Elien presteerde tot augustus vorig jaar met Willem Greve nog een tweede plaats in het Duitse Munster. Vlak daarna was het Offel die de teugels overnam van de negenjarige hengst. Op een vijfde plaats was het Joachim Heyer en zijn Nogadishu (v. Numero Uno) met wie hij rondkwam in 40.45 seconden.

Voor Jos Verlooy was er met de BWP-er Herald van't Ruytershof (v. Lord Z) nog een 18e plaats. In de eerste omloop noteerden zij 4 strafpunten.

 

 

Klik hier voor alle resultaten