Guillaume Foutrier sluit Costa del Sol Tour af met winst in Grote Prijs

Guillaume Foutrier sluit Costa del Sol Tour af met winst in Grote Prijs
In de Grote Prijs van de Costa del Sol Tour is het de Fransoos Guillaume Foutrier die met zijn Valdocco des Caps (v. Quidam de Revel) naar de winst weet te rijden in deze 1m50 rubriek van de Autumn Tour. Het tweetal noteerde daarbij een foutloze ronde in een tijd van 47.26 seconden

Hij bleef daarmee voor op de Ier Harry Marshall en zijn Chirokko M (v. Diamant de Semilly) die hier op een tweede plaats eindigden met een tijd van 47.55 seconden. Op de derde plaats vinden we de Spaanse Paloma Barcelo en haar HHS Flo (v. Clover Hill) die hier in 56.23 seconden rondkwamen.

Op een vierde plaats vinden we vervolgens Doron Kuipers die hier met zijn Gerlinus nakomeling Zucces naar een tijd wist te rijden van 44.77 seconden. Ondanks deze snelle tijd moest het tweetal daarbij wel 4 strafpunten incasseren. Ook de Ier Richard Howley kwam het veld af met 4 strafpunten in het zadel van zijn Dolores. Dit leverde voor hun een vijfde plaats op.

Voor Rogier Linssen was er nog een zesde plaats met Ekimov. Zij noteerden een tijd van 47.76 seconden met 4 strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten