Hoge klasseringen voor Marie Dive en Dominique Joassin in GP’s Sunshine Tour

March 12, 2018

Gisteren werden op de Sunshine Tour in Spanje de GP 1,55m en Medium Tour GP 1,45m verreden. In beide proeven werd maar weer eens bewezen dat onze landgenoten schitterende ruiters zijn, want voor onze landgenoten zaten er diverse hoge klasseringen in de bus. In de GP 1,55m kon Dominique Joassin met Si la Sol Greenbay Z, een dochter van Schilling ET, een mooie tiende plaats behalen na de barrage.

De Britten domineerden deze proef. Harry Charles en Controe (Wender R) bleven in 35,24 seconden voor op d Fransman Olivier Robert en Eros (Querlybet Hero), die de finish in 33,51 seconden wisten te halen. Peter Charles kon met ABC Quantum Cruise (Obos Quality) dan weer de derde plaats pakken voor de Britten. Spencer Roe volgde met Wonder Why (Padinus) op vier, Graham Gillespie en Andretti (Acodetto) sloten de top vijf af.

Voor Marie Dive en Christmass 2 (Calido I) was er dan weer een vierde plaats in de Medium Tour GP. Zij bleven twee keer foutloos, waarvan de tweede keer in een tijd van 41,18 seconden. De winnende Israëlische combinatie was Dan Kremer met E-Contefino-AC (Contefino 2), die al in 39,95 seconden konden afronden. Mark Bluman en Diamond Z (Diamant de Semilly) werden tweede in 40,38 seconden, Jule Lüneburg en Sternenbanner 3 (Stakkato) konden derde worden voor Duitsland. Dive werd nog opgevolgd door de Britse Eleanor Hall McAteer en Crisanta (Caretino) op vijf.