Ivan Dalton gaat Koen Verdegem voor in Hulsterlo

Ivan Dalton gaat Koen Verdegem voor in Hulsterlo
In Hulsterlo heeft Ivan Dalton gisteren de hoofdrubriek van de Silver League op zijn naam geschreven. DAlton en de 9-jarige SF-merrie, Une Belle Pomme (v. Balougran ) haalde de winst in 39,32 seconden. De combinatie bleef zo ruim één seconde voor op Koen Verdegem in het zadel van Gursa Van Den Dael (v. Chacco blue).

In deze 1.35m rubriek klokte Verdegem foutloos af in 40,47 seconden. Geoffrey Cobbaut volgde op de derde plaats met ID 1 (v. Diamant de Semilly). De top vijf werd afgewerkt door Matthias Poggemoller (Bella's Heartbreaker) op vier en David Malfait (Louis Z) op vijf.

Vooraf liet Kim Colaers de concurrentie achter zich in de 1.25m rubriek. Colaers zadelde haar eigen 10-jarige KWPN-merrie, C. Amelusina R20 (v. Mermus R ) op voor de proef. Ze snelde naar de overwinning in 28,26 seconden en bleef zo net geen twee seconden voor op Steve Auwers met I don't Know. Oost-Vlaming, Stephan Verschuere volgde op de derde plaats met onder het zadel Foulon Z.

In de 1.15m ochtendrubriek overheerste Caroline De Laet. De Vlaamse amazone sprong naar de overwinning met L'histoire D'o (v. Hos D'o). Ze bleef zo Marion Trosset (Liu Jo van Overis) en zichzelf met Lune de Mai M voor op stek twee en drie.

Klik hier voor alle uitslagen