Jan Claeys pijlsnel naar de GP-winst in Moorsele

November 19, 2017

Gisteren werd met heel wat volk in de tribunes de eerste Prestige Cup 1.45m Grand Prix van het Indoor seizoen op naam van Jan Claeys geschreven in Moorsele. In het Zilveren spoor sprong Jan Claeys naar de overwinning in het zadel van zijn vertrouwde bruine, Charmeur vh Kloosterhof (v. Fuego du Prelet).

In totaal verschenen er negen combinaties aan de start van de barrage. De Oost-Vlaamse springruiter bleef ongeveer twee seconden voor op Bart Clarys met de 11-jarige Best Mix Cigane Z (v. PKZ Contact van de Heffinck).

Charlotte Lutz werkte het podium af met haar Catwalk van de Helle-zoon, Hollywood Be Good.

Bart Clarys werkt topweek af met overwinning

In de 1.35m kleine Grote Prijs sprong Bart Clarys naar de overwinning voor de derde maal. Clarys sluit zo een top week in Moorsele af met stijl. Op de rug van El Cid bleef hij Louise Losfeld (Upgrade’s Son) en Sofie Delmulle (Cluysenaer P&L) voor.

Elisa Strubbe bij de jonge paarden

De regerende Queen van Jumping Mechelen, Elisa Strubbe haalde de overwinning bij de zevenjarigen. Een totaal van vier combinaties presteerde een dubbele foutloze omloop. Strubbe en Ezzo Z (v. Echo v t Spieveld) hielden een veilige voorsprong op Bertrand Genin (Espoir des Merisiers) en Thierry Goffinet (Lolita). Net buiten het podium volgde Equteam-ruiter, Randy Sherman met C’est La Vie de Velvety.

Klik hier voor de resultaten