Jean-Christophe de Grande en Fabienne Daigneux-Lange in de prijzen in Oliva

Jean-Christophe de Grande en Fabienne Daigneux-Lange in de prijzen in Oliva
Er is geen houden aan Jean-Christophe de Grande in het Spaanse Oliva. In de 1.30m ochtendrubriek stond de Belgische springruiter lange tijd aan de leiding maar moest uiteindelijk twee Nederlandse duo's voor zich dulden.

Stefanie Heins snelde naar de overwinning met de KWPN-merrie, Dyantha V (v. Lupicor). Het duo klokte foutloos af in 32,74 seconden en bleef zo nipt voor op Remco Been met de KWPN-merrie, Esminka (v. Contador).

In het zadel van de BWP-hengst, Kimono vd Bisschop (v. Ogano Sitte) vervolledigde Equteam-ruiter, Jean-Christophe de Grande het podium na een foutloze omloop in 33,79 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Jamal Rahimov (Mustax Catoki's Cannon, v. Catoki) op vier en Janina Griese (Ecl Ramera, v. Chateau de Brion) op vijf.

Verder sprong ook Fabienne Daigneux-Lange in de prijzen met de sBs-merrie Baby Fee des Hazalles (v. President). De Belgische amazone sprong eerder vandaag ook al naar een ereplaats met Tinka's Fee Sauveniere Z (v. Tinka's Boy) in de rubriek voor zesjarigen.

Klik hier voor de resultaten