Jens Vandenberk onverslaanbaar in Grote Prijs De Warre

Jens Vandenberk onverslaanbaar in Grote Prijs De Warre
De Nieuwjaarsconcours van het Hippisch centrum de Warre besloot op zondag met de 1.40m Grote Prijs. Daarin werd het een barrage tussen dertien combinaties. Lokale springruiter, Jens Vandenberk schreef de overwinning op zijn naam met Silteplait de Circee (Ephebe For Ever La Silla). In het zadel van de 13-jarige ruin klokte Vandenberk foutloos af in 34,489 seconden. Met bijna twee seconden verschil volgde Charlotte Philipe op de tweede plaats met Dolacini.

Philipe en de merrie kruisten de finish foutloos in 36,455 seconden. Het duo bleef zo voor op Rob Heijligers met FFW88 (Azteca VDL).  Eveneens foutloos vervolledigden Alexander Liefsoens met Eluna CI en Chloe Winchester in het zadel van Corcon de top vijf.

In de voorafgaande 1.25m rubriek hield de Britse Chloe Winchester de concurrentie achter zich. Samen met Arco bleef ze Rob Heijligers met Contagio Girl voor. Beide duo's hielden de chrono op minder dan twee honderdsten van een seconde van elkaar. Dennis Caubergs vervolledigde het podium met Hemerald Balia.

Zondag ochtend werd er gestart met de finale van het 95 cm die werd gewonnen door Isra Diouri en Hipsy v de Casterhoeve die rondkwamen in een tijd van 33.195 seconden. Ze bleven zo voor op Kirsten Houben en haar Gi-Nice die hier tweede werden met 33.794 seconden op de klok. De derde plaats ging naar Yara Verlinden met Vodka Della Manhattan.

1m05

De finale in het 1m05 viel prooi aan Jessie de Reydt in het zadel van Close - Up Off Cavallini die daarbij een tijd noteerden van 27.439 seconden. Danny van Es zien we terug op de tweede plaats met Go For It die hij rondstuurde in 65.099 seconden. Thijs Bernaerts en zijn Dutchy zien we terug op de derde plaats met een tijd van 30.322 seconden.

1m15

Emmy Gradussen weet de finale rubriek van het 1m15 op naam te schrijven. Zij kan daarvoor rekenen op Bandito die ze hier rondstuurde in 34.579 seconden. De tweede plaats is er voor Jan Vanalken met Loeke in een tijd van 35.806 seconden, terwijl Birthe Goossens haar Hope van de Bakkershoeve in 35.914 seconden naar de derde plaats stuurde.

Resultaten