Julien Epaillard naar overwinning in Oliva

Julien Epaillard naar overwinning in Oliva
De 1.45m rubriek tijdens de internationale wedstrijd te Oliva werd gewonnen door de ruiter uit Frankrijk Julien Epaillard met de 13-jarige Holsteiner Cristallo ALM (Casall x Corofino). In een omloop rechtstreeks op tijd bleef de ruiter uit Frankrijk de overige 39 combinaties meer dan 2 seconden voor.

De tweede plaats ging eveneens naar een Franse combinatie. Ditmaal was het Harold Boisset met onder het zadel de 11-jarige Quasimodo Z -nazaat Quolita Z, zij finishten in 62.49 seconden. Cameron Hanley uit Ierland reed zich naar een derde plaats met de KWPN'er Aiyetoro (Concorde x Colino).

De top vijf werd vervolledigd door Emily Motfitt voor Groot-Brittannië met de Bwp'er (Nonstop x Feo) op vier en de Braziliaan Ciao Carvalho Filho (Cheindira) op vijf.

Voor België kwamen Gudrun Patteet, Cyril Cools, Constant van Paesschen en Cindy van der Straeten aan de start. Zowel Gudrun Patteet, Cyril Cools als Cindy van der Straten tikten 1 balk uit de lepels. Constant van Paesschen noteerde 8 strafpunten in de basisomloop.

Klik hier voor de resultaten