Kim Colaers naar de overwinning in Neeroeteren

Kim Colaers naar de overwinning in Neeroeteren
Afgelopen weekend wist Kim Colaers de concurrentie op een veilige afstand te houden in de regionale Grote Prijs van het hippisch centrum De Warre in Neeroeteren.  Het 1.35m parcours leek volledig naar de smaak van de amazone. In het zadel van de 8-jarige Zangersheide-merrie, Lanou Vd Meunishof Z sprong ze naar de winst in 30,327 seconden.

Slechts drie combinaties hielden het dubbel foutloos. Danny Van Es volgde op de tweede plaats in het zadel van Ferro. De Brabantse springruiter kruiste de finish in 30,878 seconden. JAck Dodd vervolledigde het podium op de rug van Emillon.

Net buiten het podium volgde Danny Van Es met Zico V op de vierde plaats. Kissy Eerlings vervolledigde de top vijf met Kometh von der Weretherbach.

Danny Van Es aan zet

In de 1.25m rubriek hield Danny Van Es de overige 62 combinaties achter zich. Van Es en de 13-jarige Zico V snelden naar de overwinning in 25,916 seconden. Het duo namen ruim één seconde voorsprong op Cedric Poets met Taloubet. Het podium werd afgewerkt door Charlotte Philippe.

Klik hier voor de resultaten