Koen Verdegem grijpt machtige overwinning in Grand Prix van Gold Azelhof

Koen Verdegem grijpt machtige overwinning in Grand Prix van Gold Azelhof
Het is Koen Verdegem die op zondag de spannende Grand Prix 1,45m van Gold Lier wist te winnen met zijn Chacco Blue-dochter Gursa van den Dael. In 38,97 seconden kon het duo de overige 78 deelnemers kloppen. Johnny Geusens volgde in 39,33 seconden met Valino Z (Verdi). Yves Awouters zorgde voor het brons met Cairon 10 (Comme Il Faut) in 40,92 seconden.

Pascale Lombard volgde op plaats vier. Zij rekende op Spartacus. Met een verschil van 0,05 seconde lieten ze aan Bert Prouvé en Jadida Prova (Ugano Sitte) de vijfde plaats over.

Jeroen De Winter kon dan weer de 1,35m-proef winnen. Dat deed hij met Jota vh Leliehof (Vertigo Saint-Benoit). Met een tijd van 31,44 seconden rondden ze hun tweede fase een kwart seconde sneller af dan Johnny Geusens. Hij werd ook hier tweede, eveneens met Valino Z (Verdi). Bjorn Vandenbossche en Contessa van Sappenleen Z (Corland) konden de derde plaats veroveren, Etienne Princen stuurde Diva du Tintia (Cento) naar de vierde plaats. Caro Baerts rondde de top vijf af met Mielano van Meyershof Z (Mylord Carthago).

De proef 1,25m ging naar Nico Baerts met Khan vd Kattevennen Z (Kannan). Loris Berrittella werd tweede met J'Aime van 't Langehof, Leinny Lenchant werd derde met Eblue vd Centaur.

Klik hier voor alle resultaten.