Kurt Laemont naar de overwinning op Llyda Stables

Kurt Laemont naar de overwinning op Llyda Stables
De Oost-Vlaamse LRV combinaties kwamen het afgelopen weekend aan de start op Llyda Stables. In de klasse Zwaar wist slechts één combinatie de finish foutloos te kruisen. Kurt Laemont sprong daarbij naar de overwinning met de 12-jarige Hannover-dochter, Nanett.

De snelste rit werd genoteerd door Ivo Van Gucht in het zadel van de C'est La Vie -dochter, Gentille van de Plataan. De combinatie klokte af met één springfout in de basisomloop. Thomas De Cock volgde op de derde plaats met Jolie van 't Hof te Ruyte terwijl Scifo Zerrouk net buiten het podium strandde op de vierde plaats.

Zerrouk en Bezebelle d'Heyboght Z ging zo Bart Temmerman met Jumper van Spieveld voor.

In de klasse M haalden zes duo's de barrage. Uiteindelijk haalden slechts twee combinaties de barrage finish zonder het hout aan te raken. Tim De Loose sprong daarbij naar de overwinning met Santana de la Vie Z (v. Sandro Boy). Na een finish in 40,15 seconden nam de combinatie ruim drie seconden voorsprong op Kurt Laemont met Quolonka. Jona Berkers (Denver de Lys) vervolledigde het podium op de derde plaats.

In de klasse L wist Dylan Stals de concurrentie achter zich te houden op de rug van Jade van het Beetjen. De combinatie werd opgevolgd door Patrick de Paep (Kasper) en Jonathan Herman (Lenor van de Mispelaere).

Klik hier voor de resultaten