Laura Stotzem is concurrentie te snel af in de Warre

Laura Stotzem is concurrentie te snel af in de Warre
De vierde indoor jumping van het hippisch centrum De Warre noteerde een totaal van 29 starters in de 1.35m BM Service Grote Prijs. Niet minder dan 15 combinaties kwalificeerden zich voor de barrage.

Uiteindelijk haalde Laura Stotzem de overwinning met deDollar della Pierre-zoon, Polar. Stotzem klokte foutloos af in 25,950 seconden en bleef zo nipt voor op Tristan Guisson met Corrychella (v. Corrado I). Guisson kruiste de finish in 25,989 seconden.

HEt podium werd afgewerkt door Nick Verlies. Op de rug van Jarosla van de Engelbeek (v. Griseldi) bleef Verlies na een finish van 27,007 seconden voor op Maxime Tyteca (Hechley Lucky) op vier en Tim Prouvé (Orson des Hayettes) op vijf.

Danny Van Es komt prijzen pakken in 'de Limburg'

De Brabantse springruiter, Danny Van Es, domineerde dan weer de 1.25m rubriek. Van Es snelde naar de overwinning met zijn vertrouwde Cliffhanger VM Z (v. Clinton). Hij volgde zichzelf op met Zico V. Van Es wist als enige de timer onder de 24 seconden te houden.

Aurelia Guisson en Cassandra van het Legitahof (v. Orakel) won eerder dit jaar nog de CSIYH in Bonheiden. Ditmaal strandde de combinatie op de derde plaats.

Ook in de 1.15m rubriek snelde Van Es naar de winst. Met onder het zadel Zico V werd hij er opgevolgd door Birthe Goossens (Hope van de Bakkershoeven) en Laurent Nuyens (Just Daddy P).

Klik hier voor de verdere resultaten