Marthe Heudens snelste tijdens Euro regio Sentower

Marthe Heudens snelste tijdens Euro regio Sentower
Dit weekend verzamelen de regionale ruiters zich op de Euro Regio H&F in Sentower. De eerste dag zit erop en wij geven jouw met plezier een klein overzicht van de winnaars en winnaressen van de eerste wedstrijddag op donderdag.

Marthe Heudens en haar Best-Mix Evana 

De hoofdrubriek verreden over een hoogte van 1.30m werd gewonnen door Best-Mix amazone Marthe Heudens. Uit een deelnemerslijst van 79 combinaties wist zij als snelste met best-Mix Evana de finishlijn te doorkruisen.  Jan Claes kwam aan de start met Blackmail, in een tijd van 25.49 seconden namen zij de tweede plaats voor zich. Caro Baerts vervolledigde het podium in een tijd van 25.71 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Alexander Housen met Corry op vier en Jens Baert op plaats vijf.

Caro Baerts snelste Junior

De hoofdrubriek voor de Junioren, verreden over een hoogte van 1.20m werd gewonnen door Caro Baerts. Caro Verscheen in de ring met Mielano van Meyershoeve Z. Met een tijd van 31.22 seconden bleef ze de concurrentie sterk voor. De tweede plaats was voor Rune Reynders met Izzy, zij finishten in 32.19 seconden. Mathieu-Maxim Goossens sloot het podium af met Vitesse in 33.20 seconden. Stijn van Lent en nogmaals Mathieu-Maxim Goossens vervolledigden de top 5.

Saartje Joosten als beste bij de pony's

De pony ruiters kwamen gisteren meteen als eerste aan bod in de proef 1.00m. De overwinning hier ging naar Saartje Joosten met haar pony Kaatje. In een tijd van 28.70 seconden bleef ze net Nancy Campo voor, zij finishte met Joly in 28.93 seconden. De derde plaats ging naar Rik Nauta, met July stopte hij de tijd op 29.30 seconden. Seppe Wouters en zijn Parlino finishten in 30.46 seconden, goed voor de vierde plaats. Leon Brutsaert en Vitaro vervolledigde de top 5.

Klik hier voor alle resultaten