Maxim Cruydt en Imke Debruyne in topvorm op jumping van de WVUR

Maxim Cruydt en Imke Debruyne in topvorm op jumping van de WVUR
In de New Flandria Ranch is afgelopen weekend een jumping van de WVUR verreden voor de West-Vlaamse ruiters.

Er stonden tal van proeven op het programma en een van de 90cm proeven werd gewonnen door Imke Debruyne en haar Miss Hollywood, ze bereikten de finish in een tijd van 24.13 seconden. In de 1m proef was het opnieuw Imke Debryne die de winst mee naar huis pakte met haar Miss Hollywood, deze keer stopte de finish bij een tijd van 25.84 seconden.

In de andere 90cm proef ging de winst naar Lynn Cooleman en haar Kyra, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 23.97 seconden. De tweede proef over een hoogte van 1m werd gewonnen door Maxim Cruydt en zijn Iris Gamay Deleersnijder (v. Canadian River) hun tijd bedroeg 30.06 seconden.

Een van de 1.10m proeven werd opnieuw gewonnen door Maxim Cruydt en zijn Iris Gamay Deleersnijder (v. Canadian River), deze keer bereikten ze de finish in een tijd van 33 seconden rond.

En de laatste proef van het programma was opnieuw een proef over een hoogte van 1.10m en werd gewonnen door Jules Vermeersch en zijn kahlua v/h Flanders House (v. Geronimo van de Mispelaere), hun chrono tikte af bij een tijd van 26.63 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.