Maxime Binard, Jade Vanstallen en Tiffany Vansweevelt laten van zich horen in de Bronze II competitie

Maxime Binard, Jade Vanstallen en Tiffany Vansweevelt laten van zich horen in de Bronze II competitie
In de Bronze II rubriek in het Azelhof werden er gisteren ook diverse rubrieken afgewerkt.

Zo was er in het 1m10 winst voor Maxime Binard die met Emmelie VDZ naar de winst wist te rijden in een snelle tijd van 38.05 seconden. Een tweede plaats was er voor Thomas Janssens met zijn USA Dr Z die ook een foutloze ronde neerzetten in een tijd van 39.59 seconden. De derde plaats was vervolgens voor Emily Talbut en haar Tango Blue die hier in 40.29 seconden wisten rond te komen.

De top vijf bestond uit een vierde plaats voor Cettina Verlinden samen met haar Asenka, gevolgd door een vijfde plaats van Farah Vedadi met Dark Lissard.

 

1m

In het 1m was het Jade Vanstallen die naar de overwinning wist te rijden in het zadel van Che vd Vijfheide. Zij kwamen rond met een tijd van 45.30 seconden, gevolgd door een tweede plaats van Sarah van Overtveldt die hier met Vici de Toxandria Z in 45.66 seconden door de finish kwam. Voor Dilara van den Bosch was er een derde plaats met Hitchcock van de Bucxtale die hier een tijd neerzette van 46.16 seconden.

90 cm

Beneden de 1m werd er nog gesprongen op een hoogte van 90 cm. Hier was het Tiffany Vansweevelt die met Diara naar de winst wist te rijden in 56.24 seconden. Zij bleef zo voor op Aurelie van de Sompel die met Aria du Langwater als tweede eindigde in 55.64 seconden. Ook op het podium vonden we Steffi van Audenhoven met Appie die hier derde werden.

In het 80cm was het vervolgens Kay Oudermans met Denvers van het Gestel in 58.01 seconden. Terwijl in de 70cm rubriek de winst ging naar Michalle Nau en haar Malou met wie ze rondkwam in 69.65 seconden.