Niki Geenens, Luna Matala en Anke de Breucker aan zet tijdens selectie Jumping Mechelen Indoor Masters

October 30, 2017

Afgelopen weekend vond de derde selectie wedstrijd voor de  Jumping Mechelen Indoor Masters plaats in Wemmel. Op vrijdag haalde Niki Geenens de overwinning in de hoofdrubriek voor senioren Geenens bleef ongeveer een seconde voor op Sam Versmissen.

In het zadel van de 11-jarige Toulon-merrie, Gazelle van de Vaelenberg snelde Geenens naar de overwinning in 21,87 seconden. Sam Versmissen volgde haar op met onder het zadel Dingena (v. Rhodium). Versmissen klokte af in 22,86 seconden en bleef zo nipt voor op Danny Van Es met Cliffhanger Vm Z (v. Clinton).

Bert Panneels (Harcotique Dnl) en Axelle Meiresonne (Gaultier) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats in deze 1.20m rubriek.

Bij de junioren en scholieren wist Luna Matala de concurrentie op een veilige afstand te houden. Matala haalde de winst in huis met haar vertrouwde Issica T (v. Thunder van de Zuuthoeve). Na een foutloze omloop in 30,19 seconden noteerde de combinatie de snelste tijd van de vijf foutloze barrage combinaties. Elise Van den Branden volgde op de tweede plaats met Brillianthina van ‘t Ruytershof. Ze haalde het met ruim één seconde voorsprong van Lotte De Boeck (Etna E) in deze 1.20m proef.

Voor de pony combinaties werden de hoogste hindernissen gebouwd op 1.10m hoogte. Anke De Breucker snelde daarbij naar de overwinning met Dia Veneto. Rania Dindane (Pablo) en Juliette Buyse (Leif) werkten het podium af met een tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten