Niki Geenens snelt naar de overwinning voor Kom op tegen Kanker

February 13, 2018 Edit This

Afgelopen weekend stond Stal Hulsterlo volledig in het teken van kom op tegen kanker. De goede doel wedstrijd is een initiatief van EHBO-man, Guy. “Elke ruiter aan de start zal twee euro per parcours betalen,” laat Guy weten. “Verder hoop ik nog wat fondsen te verzamelen via sponsoring.”

In de 1.10m hoofdrubriek domineerde Niki Geenens. Samen met Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon). Het duo klokte foutloos af in 27,70 seconden. De amazone bleef zichzelf voor met onder het zadel Shelsey van de Radjahoeve (v. Ceblesse). Karen De Roos vervolledigde het podium met Jacobine.Het duo werd opgevolgd door Marioutza Sorce met Femkina Van De Larosteehoeve op vier en Sigrid De Cock met Antigoon op vijf.

In de 1.00m rubriek hield Fleur de Graaf de concurrentie achter zich. Met onder het zadel La Romance bleef de amazone nipt voor op Femke Van De Vyver met Escada Van Het Beetjen. Astrid de Visscher vervolledigde het podium met Rudolf.

Bij de pony-ruiters werd de hoogste proef gebouwd op 90cm hoogte. Veronique d’Hooghe snelde er naar de winst met ruim twee seconden voorsprong. Samen met Vasco van ter Pamelen bleef de amazone voor op Florian Van Den Branden met . Bryan Joly’s. Sebastiaan Smet volgde met Anytime Sulaatik’s.

Klik hier voor de resultaten